Haideți să cântăm împreună cel mai mare colind online!

Nu contează cât de bine cânți, sau că nu știi versurile, cât de bine dai cu lopata sau dacă ai mai ajutat la construirea unei case până acum. Însă poți folosi orice ocazie de a te implica într-o cauză socială, mai ales dacă ai ocazia să ai un exemplu prin asta. Dacă urmăriți unele din cele mai populare bloguri românești, ați văzut că i-am invitat cu succes să se implice în multe astfel de acțiuni în ultimii ani.

Cel mai nou exemplu pe care vă invităm să-l dați este acesta: cântați timp de 1-2 minute cel mai cunoscut colind românesc pe cameră, urcați-l pe Youtube și înscrieți-l pe platforma www.celmaimarecolind.ro, încă trei minute. În total donați  maxim 5 minute din timpul vostru pentru care ING va dona o pereche de ghetuțe unor copii care au nevoie de ele. Pentru fiecare clip înregistrat aici, ING va dona copiilor aflați în grija Fundației Copii în Dificultate câte o pereche de ghetuțe.

Aveți ocazia să vă distrați și să ajutați un copil să poarte ghetuțe noi iarna aceasta. Până pe 10 decembrie puteți să faceți un copil fericit, sau chiar mai mulți dacă vă convingeți prietenii și vecinii de bloc, cartier sau de facebook să cânte și ei! Puteți să cântați singuri sau alături de cine vreți, unde vreți și cum puteți, detaliile astea contează mai puțin. Important e să înscrieți înregistrarea pe www.celmaimarecolind.ro.

Și pentru că faptele bune nu rămân nerăsplătite, la puțin timp după finalul campaniei veți apărea într-un videoclip record realizat de ING Bank care va îngloba toate clipurile înscrise în platformă într-unul singur, formând astfel un mare cor de colindători din toată țara și chiar de peste hotare care n-ar fi fost posibil fără internet și social media.

Și pentru că, la fel ca în #IceBucketChallenge, nu poți da provocarea mai departe fără să o faci și tu, vă prezentăm mai jos corul ad-hoc al echipei noastre care s-a implicat în această campanie.

Aveți mai jos si versurile, ca să nu le căutați pe internet. Încă jumătate de minut salvat. Colindați acum alături de noi și de toți ceilalți utilizatori care au acceptat invitația ING!

Moş Crăciun cu plete dalbe
A sosit de prin nămeţi
Şi aduce daruri multe
La fetiţe şi băieţi

Moş Crăciun, Moş Crăciun

Din bătrâni se povesteşte
Că-n toţi anii negreşit
Moş Crăciun pribeag soseşte
Niciodată n-a lipsit

Moş Crăciun, Moş Crăciun

Moş Crăciun cu plete dalbe
Încotro vrei s-o apuci
Ţi-aş cânta Florile dalbe
De la noi să nu te duci!

Moş Crăciun, Moş Crăcïun!

Versuri de la: http://www.versuri.ro/

One Response to “Haideți să cântăm împreună cel mai mare colind online!”

  1. Nu v-a iesit rau deloc, va invit si la mine, in seara de Ajun, cu colindatul:)