Scrisoare deschisă următoarei/următorului social media superstar (se știe ea/el)

Salut!

Nu știu dacă ne-ai mai auzit în trecut, însă la fiecare sută-două de campanii derulate simțim nevoia să ne completăm echipa cu încă un coleg/o colegă pentru a păstra și chiar pentru a crește treptat standardele care ne-au consacrat.

Și a sosit momentul unei noi șanse așa că vrem să te găsim și să-ți povestim despre ea. Ești pregătit/ă să treci la nivelul următor în campanii pe bloguri și rețele sociale? E asta ceea ce vrei? Atunci citește în continuare anunțul nostru de angajare, care îți este dedicat numai și numai ție.

Cum știi dacă ești tu fix persoana pe care-o căutăm? Păi citește mai departe modul în care ni te-am imaginat noi, după chipul și asemănarea noastră, înainte de a te cunoaște:

Eși clar o persoană creativă, care știe să formuleze o idee, știi să o susții cu convingere și în scris și verbal. Evident, creativitatea ta este însoțită și de abilități de comunicare și de problem-solving și ești tipul de om care demonstrează asta, nu cel care doar le trece în CV ca și cuvinte cheie. La fel stai și cu atenția la detaliu. Așa e? Bun, mai departe.

Ești o persoană pasionată de social media nu doar la nivel personal ci la nivelul rezultatelor comerciale concrete pe care le poate genera.Ai o curiozitate naturală, o pasiune pentru bloguri(blogging)/social media/online(digital) – fix în ordinea asta – și o dorință permanentă de a-ți îmbunătăți performanțele și de a învăța. Vezi cât de bine te cunoaștem?:)

Îți place să planifici cât mai în detaliu tot ce faci, fără ca asta să te încetinească în vreun fel. Ești o fire prevăzătoare și iei în calcul “tot ce ar putea apărea”. La noi abilitățile de project management, cu tot ce presupune asta, sunt cel puțin la fel de importante precum cele de comunicare.

Ai și o experiență de minim un an-doi în domeniul comunicării, în care ai acumulat, ca punct de plecare, ca fundație, un minim un set de cunoștințe, experiențe și rezultate de bază pe care să se așeze la fix cunoștințele și abilitățile specifice cu care lucrăm la STANDOUT.

Este? Perfect, atunci stai să vezi ce îți oferim. Nu, nu, îți GARANTĂM chiar:

  • suport maxim pentru a te ajuta să te îmbunătățești permanent
  • recunoașterea și răsplătirea performanțelor
  • o echipă simpatică tare(dovadă și acest anunț, da?) în care îți va face plăcere să lucrezi
  • că nu te vei plictisi niciodată, mereu avem lucruri interesante de făcut

Hai să facem lucruri extraordinare împreună! Îți așteptăm cv-ul și scrisoarea de intenție pe adresa contact la standout punct ro.

Comments are closed.