Nominalizari pentru bloggerul L’HOMME SPORT by Yves Saint Laurent

Vă spuneam în articolul precedent că suntem în căutarea bloggerului L’Homme Sport by Yves Saint Laurent. Vrem să găsim bloggerul cu personalitatea cea mai potrivită pentru acest „titlu”. Ne bucură faptul că ați răspuns apelului nostru și ne-ați oferit nu mai puțin de 14 nominalizări distincte!

Dani Otil este nominalizat de Georgiana care îl descrie ca fiind un bărbat misterios, inteligent, sportiv, energic dar și romantic. El este nominalizat și de catre Laci Nagy, blogger la stilmasculin.ro . Într-adevăr stilul său de viață precum și pasiunile sale îl fac un candidat serios la titlul de “bloggerul L’Homme Sport by YSL”.

O altă nominalizare este bloggerul Max Hartung, care scrie la secțiunea „Lifestyle” de pe blogul lolasbox.com. Este un blogger care scrie bine, „are condei” și este pasionat de sporturi cu motor, după cum ne argumentează cititorii și cititoarele lui.

Un blogger nominalizat de mai multe ori este Daniel Botea, un bărbat „natural ca Aloe Vera”, cum se descrie chiar el. Este un blogger activ și plin de voie bună, elegant și implicat într-o mulțime de proiecte, după cum ne povestește Claudia în comentariul ei. Mădălina îl consideră un om de calitate și ne asigură că apreciază lucrurile fine. Vavaly îl descrie ca pe un om pasionat și cu o energie debordantă.

Alte nominalizări argumentate sunt Toma Nicolau, Dorin Baltes, Mircea Badea, Ionut Bunescu, Cabral, Valentin Bosioc, Adrian Ciuplea, Toader Paun sau bloggerii de la Gentlemen’s Club.

Voi cine credeți că este cel mai potrivit #LHommeSportYSL? Căutăm un blogger misterios, elegant dar totodată plin de energie, pasionat de sporturi, adept al unui stil de viață exclusivist. Dacă nominalizezi bloggerul câștigător, poți câștiga un parfum Yves Saint Laurent (în total vom premia 5 nominalizări). Câștigătorii vor fi aleși în funcție de calitatea argumentelor folosite.

Mai asteptam si alte nominalizari, sau argumentari suplimentare pentru cei nominalizati deja până pe 20 iulie 2014.

6 Responses to “Nominalizari pentru bloggerul L’HOMME SPORT by Yves Saint Laurent”

 1. Mihaela Ionescu says:

  Mai e un blogger care se potriveste descrierii, nu mai scrie pe blog atat de des in ultima vreme, insa e cunoscut ca motorist, si ii place aventura: http://www.costin.ro

 2. Mihai T says:

  Cabral! E sportiv, e pasionat de motoare, e un exemplu de comportament si de eleganta si scrie bibe pe blog.

 3. Francesca says:

  http://www.toaderpaun.ro/contact/

  “Sunt mândru că am scris primul “Manual de bun simţ la volan” pentru şoferi (un proiect dezvoltat împreună cu AROBS Transilvania) şi am produs primul maraton umanitar radio din România în 2010, pentru SOS Satele Copiilor.”

 4. Daniel C says:

  Cabral!

 5. Barbu Oana says:

  Toader Paun se incadreaza perfect in “portretul barbatului ideal”. Inzestrat cu o inteligenta debordanta si ambitionat de proiecte mari, Toader Paun poate fi cu siguranta emblema Yves Saint Laurent.. Este pasionat de frumos si isi expune dorintele si trairile intr-un mod special..