Bloggerii L’Homme Sport by Yves Saint Laurent

În primul rând trebuie să recunoaștem că alegerea bloggerului L’Homme Sport nu a fost o treabă ușoară. Vă mulțumim pentru comentarii și pentru dezbaterea pornită în jurul “bloggerului L’Homme Sport by Yves Saint Laurent”.

Reamintim faptul că în alegerea bloggerului care se potrivește spiritului L’Homme Sport by YSL am ținut cont atât de numărul de nominalizări primite pentru un blogger, dar și de calitatea argumentelor folosite și de cât de elaborată a fost justificarea care a stat la baza nominalizării. Datorită faptului că mai mulți bloggeri au fost nominalizați de mai multe ori și argumentele folosite în susținerea acestora au fost de cea mai bună calitate, am hotărât că nu ar fi corect să premiem un singur blogger, din simplul motiv că mai mulți bloggeri sunt la egalitate. Pentru ca acest concurs să fie cât mai corect și obiectiv, am hotărât să desemnăm trei bloggeri “L’Homme Sport” și să premiem câte un cititor pentru fiecare dintre acești trei bloggeri desemnați câștigători.

Primul blogger L’Homme Sport by Yves Saint Laurent este Cabral, iar comentariul care ne-a convins că merită premiul (un parfum L’Homme Sport) aparține Iguanitzei și sună așa:

Cred ca bloggerul care se cauta este in persoana lui Cabral –

un barbat de succes, vesel, plin de energie, sportiv.

Intra pe blogul lui si vei fi incarcat de energie pozitiva, iti da o stare de bine.

Inca de la primele randuri citite de pe blogul lui, se leaga o conexiune.

In 2009 a fost pe locul 2 ca numar de comentarii.

Cabral este genul sportiv, practica arte martiale de la varsta de 6 ani, in 1994 a fost vice campion la kick-boxing din cadrul UEFA Champions League ,in prezent este antrenor TaeBo .

Cabral este carismatic, el este bloggerul caruia i se potriveste L’Homme Sport by Yves Saint Laurent.

Al doilea blogger L’Homme Sport este Daniel Botea. Dintre nominalizările lui, cel mai mult ne-a convins Vavaly care ni-l descrie așa pe Daniel Botea:

Intr-o lume in care cu totii suntem preocupati de traiul de zi cu zi, de preocupari mercantile si care urmaresc doar propriul interes, un om din blogosfera romaneasca iese in evidenta de multe ori prin procuparile sale. L-am admirat de multe ori, l-am intalnit si i-am apreciat zambetul sincer dar si doza aceea de mister masculin care sta asa de bine in ochii unui barbat. Pe pagina sa de facebook ne surprinde aproape zilnic cu cate un aveniment sportiv, social sau cultural la care participa cu entuziasm. Se simte pasiunea in tot ceea ce face, promoveaza cu bucurie oameni si locuri. Isi iubeste cu pasiune orasul si nu ezita sa o spuna cu nici o ocazie.

Cu o energie debordanta participa la intreceri sportive din cele mai diverse, la evenimente caritabile ce au ca suport sportul.

Desi este un om obisnuit iese din obisnuitul de care ne lovim zilnic prin toate cele de mai sus si prin multe altele.

Il puteti gasi pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/DanielBotea?fref=ts sau pe blogul sau : http://danielbotea.blogspot.ro/ .

Toata admiratia pentru un om ca tine Daniel!

Al treilea blogger desemnat câștigător este Ionuț Bunescu. Dintre cititorii care l-au nominalizat, Diana credem că a argumentat cel mai bine de ce merită Ionuț Bunescu titlul de “bloggerul L’Homme Sport by YSL”:

Cred ca stim deja castigatorul :P – Ionut Bunescu (http://bunescu.ro/), blogger energic, entuziast, iubitor al sporturilor atipice și super carismatic, iar pozele o si demonstreaza: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4467262535009&set=a.1829822400654.56500.1693196045

Vă mulțumim tuturor pentru participare și pentru implicare. Toți bloggerii câștigători și cititorii-comentatori de mai sus vor fi contactați și vor primi câte un parfum L’Homme Sport by Yves Saint Laurent.

Tags: , ,

4 Responses to “Bloggerii L’Homme Sport by Yves Saint Laurent”

 1. Dar, vai, #așaceva :) Mulțumesc frumos!

 2. vavaly says:

  in primul rand ma bucur din suflet pentru Daniel Botea :).
  In al doilea rand multumesc pentru aprecierea comentariului meu.
  In al treilea rand multumesc pentru premiu, desigur.

 3. Daniel Botea says:

  Ca sa confirm inca o data spusele lui Vavaly, fiind prins cu alte activitati, am aflat ultimul ca am castigat acest premiu.

  Felicitari tuturor castigatorilor si sustinatorilor!

 4. cabral says:

  Iguanitza… deci. În primul rând se mulțumește frumos pentru gândurile bune și vorbele frumoase (sper să fie măcar 50% meritate)!
  Apoi… mersi pentru premiu/cadou. Miroseam bine și înainte, acum sunt tot un parfum ambulant! :)