Blogosfera de cooking revolutioneaza Romania Culinara!

Va dati seama ca atunci cand un blogger ne propune un proiect atat de interesant, nu putem sa nu ne implicam pentru a-l transforma intr-un succes, nu? Asta ne-am zis noi la inceputul acestui an, cand Cristi Roman, chef roman in Dublin si blogger culinar pasionat pe foodblog.ro, ne-a invitat sa schimbam impreuna fata Romaniei Culinare.

Ne-am pus pe treaba si astazi, 19 mai 2014, suntem in toiul Saptamanii Restaurantelor, un eveniment organizat in premiera in Bucuresti, de catre Asociatia Romania Culinara impreuna cu Top Hospitality si Star Chefs. Ne bucuram sa punem si noi umarul, mai ales ca e un eveniment initiat de unul din bloggerii nostri de cooking care pune des in practica ceea ce scrie pe blog, fiind si chef in bucataria unui restaurant din Dublin.

Mii de bucuresteni vor veni zilele urmatoare, pana vineri, 23 mai, sa guste la propriu ofertele a catorva zeci de restaurante bucurestene, cu meniuri variate, de la mancare traditionala romaneasca pana la specialitati spaniole, italiene, fusion, etc. Noi am mers deja in recunoastere pentru a lua pranzul impreuna la cateva din localurile participante si vom continua si in zilele urmatoare, ceea ce va invitam si pe voi. Nu uitati sa va faceti rezervari din timp prin aplicatia dedicata Rezerva o masa de pe pagina de Facebook a Saptamanii Culinare 

Electrolux este sponsorul acestei prime editii, care va oferi, prin tragere la sorti, premii celor care incearca pana pe 23 mai ofertele restaurantelor participante.

Ar fi inca devreme sa strigam ca blogurile vor revolutiona Romania, dar daca vom avea si in alte zone initiative similare, nu e exclus. Noi ne pregatim sa ne bucuram in continuare de prima editie a Saptamanii Restaurantelor, ca sa ne putem apuca pe urma de editia urmatoare.

Pana atunci, pofta buna!

PS: Le multumim inca o data bloggerilor care ne-au fost alaturi in Saptamana Restaurantelor!

Foodblog.ro

Retete ca la Mama (Cuina Banateana)

Printesaurbana.ro

Petreanu.ro

Cabral.ro

SimonaTache.ro

NWRADU.RO

ImperatorTravel.ro

Feeder.ro

Bucurestiivechisinoi.ro

Retetedemancaruri.blogspot.ro

 

One Response to “Blogosfera de cooking revolutioneaza Romania Culinara!”

  1. […] și de a te lăsa surprins de preparatele acestora. Nu zic asta doar pentru că lucrez în agenția implicată în această campanie (desi ăsta e un motiv de mândrie ), vă zic din proprie experiența. Pe principiul dacă nu noi […]