Mancam la birou din recomandarile de pe bloguri :)

Pentru ca suntem agentia care de dimineata pana seara pregateste campanii pe si cu bloguri, bloggeri, cititori, comentatori, samd, tinem cont frecvent de recomandarile celor mai seriosi dintre ei. Ne planificam vacantele cu ajutorul recomandarilor bloggerilor de travel, ne cumparam gadgeturi la recomandarea bloggerilor de tehnologie si gatim retetele care ni se par cele mai gustoase de pe cele mai bune bloguri culinare.

Pentru ca vorbeam de bloggerii cei mai seriosi, e si cazul lui Radu Dumitru, blogger de tehnologie pe blogul www.nwradu.ro care isi lasa uneori si latura gurmanda sa scrie pe blog, insa, ca in cazul tehnologiei, recomanda doar ce merita recomandat.

Il stiti printre altele prin faptul ca e singurul blogger care a testat toate routerele care i-au picat in mana pentru a vedea viteza maxima pe care o poate atinge in mod real o conexiune de 1Gb, prin review-urile complexe si exhaustive pe care le face frecvent, din nou, produselor care merita, si pentru multe altele.

Luni Radu anunta pe blog (link) si pe Facebook (mai jos) cea mai recenta oferta de la Pizza Dominium:

[fb_embed_post href=”https://www.facebook.com/nwradu/posts/3827529463082/” width=”450″/]

Post by Radu Dumitru.

Avand in vedere ca e pizza, ca e recomandarea unui blogger in ale carui gusturi culinare ne incredem, am decretat ieri, miercuri, 5 ianuarie, Pizza Day si am mancat in agentie pizza de la Dominium.

 

pizza

 

Trebuie sa remarcam inca un lucru, legat de un alt canal pe care ne desfasuram zilnic, si anume Facebook: Pizza fanilor Facebook, preferata si de 62.5% din colegii nostri, este foarte buna, asadar multumim fanilor Pizza Dominium de pe Facebook (link Facebrands.ro | Link FB PRO), au facut o alegere buna de ingrediente (şuncă, salam, bacon, ciuperci şi măsline).

Comments are closed.