Concurs Orange: te bucuri mai mult de vacanta cand ai si internet

Utilizarea internetului in vacanta a devenit, recent, mult mai accesibila. Orange, cu noua optiune Go Europe, iti da posibilitatea sa comunici din strainatate la tarifele din retea, pentru 1 euro/zi, fara costuri de roaming.

Iar ca afli cum sa te bucuri mai mult de vacanta cand ai si internet”, Orange organizeaza un concurs pentru bloggerii care vor sa castige premii interesante: 3 smartphone-uri si pachete de 500 MB pentru trafic de internet in roaming, cu valabilitate 12 luni de la data acordarii:
locul 1. un HTC One LTE 32GB Silver
locul 2. un LG E975 Optimus G Black
locul 3. un Samsung I8190 Galaxy S III Mini Titanium Grey

Este foarte simplu sa participi: trebuie sa publici pe blogul tau un articol in care sa detaliezi unul sau mai multe sfaturi despre folosirea internetului in afara tarii, sa incluzi un paragraf in care descrii pe scurt optiunea Orange Go Europe, si sa pui un link catre http://www.orange.ro/roaming/optiunea-go-europe.html.

Pentru a intra in concurs, trebuie sa publici un comentariu cu linkul articolului pe care l-ai scris, la unul dintre articolele urmatoare:

http://www.criserb.com/blog/cum-sa-vorbesti-ieftin-in-roaming.html

http://razvanpascu.ro/2013/07/17/in-sfarsit-preturi-bune-pentru-roaming-orange-lanseaza-optiunea-cu-1-eurozi-si-un-concurs-pentru-bloggeri/

Te incurajam sa scrii un articol cat mai detaliat (cu sfaturi practice), in care sa povestesti sau sa iti imaginezi cum ti-ai imbunatati vacanta in afara tarii cu ajutorul accesului la internet. Un exemplu util vine chiar de la Cristi Serb.

Apoi, juriul alcatuit din autorii blogurilor de mai sus, impreuna cu un coleg de-al nostru si un reprezentant Orange, va puncta creativitatea, originalitatea, acuratetea limbii romane si respectarea cerintelor din mecanismul de desfasurare, cerinte pe care le poti gasi detaliate si in regulament.

Castigatorul va fi anuntat aici, pe http://blog.standout.ro, intre 12-18 august 2013. SUCCES!

Tags: , , ,

14 Responses to “Concurs Orange: te bucuri mai mult de vacanta cand ai si internet”

 1. buna as vrea sa castig!

 2. buna as vrea sa fiu castigatoare la acest concurs !

 3. foarte tare acest concurs

 4. foarte tare acest concurs

 5. […] de faţă, o întâmplare pe care am trăit-o demult, este un răspuns pentru răzvan pascu şi standout, al căror concurs care se termină pe data de 4 august şi la care puteţi participa şi voi. […]

 6. […] Articol înscris în concursul Orange, al Agenției Standout, un concurs pe care l-am ochit, navigând pe net mobil — cum altfel? — , dar mai ales fiindcă […]

 7. magda says:

  am comentat si eu la unul dintre articole si am pus si link-ul articolului. sper ca e ok

 8. Buna, acesta este articolul meu http://www.beautybarometer.com/2013/08/check-in-la-paris.html#more . Multumesc!!! un super concurs :)

 9. […] într-un concurs Orange, care pune la bătaie 3 premii. Care-s acelea, le vedeți dând click aici sau aici. Vreau să atrag atenția că opțiunea Go Europe e valabilă numai în zona 1. În […]