Hai sa ne promovam orasele: Sibiu si Bucuresti in semifinala Best City to Visit 2013

Blogosfera romaneasca (in special cea de travel) a inceput o campanie la care vrem si noi sa ne alaturam. Bloggerii sustin 2 orase romanesti, Sibiu si Bucuresti, in cursa pentru titlul de “Cel mai bun oras in care sa calatoresti in 2013“, un concurs realizat de un travel blogger strain, foxnomad.com.

The Best City to Visit Travel Tournament este deja la a 3-a editie, iar anul trecut, in finala, a fost o competitie acerba intre Sarajevo si Guimarães, fiecare oras primind sustinere fie din partea unor televiziuni, cum a fost cazul orasului Sarajevo, fie din partea Biroului de Turism al Portugaliei, in cazul celor din Guimarães.

Dupa cum vedeti, interesul pentru aceasta competitie este sporit, deoarece expunerea pe care o poate castiga un oras este foarte mare, mai ales ca ea vine din partea unui travel blogger care a vizitat o multitudine de tari si care are o audienta considerabila, astfel ca ne bucuram sa stim ca 2 orase romanesti au ajuns atat de departe si au sansa sa castige.

Ambele au ajuns in acest moment in semifinala, lasand in urma orase faimoase din Europa sau din lume: Roma, Sidney, Istanbul, Barcelona, New York, Copenhaga si multe altele.

In aceasta etapa, care a inceput azi, Bucurestiul se lupta cu orasul spaniol Granada, iar Sibiul cu Buenos Aires, capitala Argentinei. Desi momentan orasele noastre se afla la conducere ca si numar de voturi, noi va incurajam sa intrati pe http://foxnomad.com/2013/03/21/the-best-city-to-visit-travel-tournament-2013-final-four si sa le votati. Iar apoi sa dati mai departe linkul si altor prieteni. Ca sa ne asiguram ca o sa avem o finala romaneasca si astfel un castigator.

best city to travel

Ne plangem deseori ca Romania nu este indeajuns promovata, dar de multe ori putem da si noi o mana de ajutor ca sa ajungem acolo unde ne dorim. Aceasta este ocazia perfecta sa ne implicam! Intr-adevar, lupta e una la nivel de social media, de aceea ne si implicam, c-avem sanse sa castigam. 😛 Bloggeri romani, sunteti pe fir? 

Votarea se incheie luni, 25 martie 6pm US EST!

Tags: , ,

5 Responses to “Hai sa ne promovam orasele: Sibiu si Bucuresti in semifinala Best City to Visit 2013”

 1. Bravo ca sustineti si voi. Atunci cand am scris prima oara de asta nu ma asteptam ca si bucurestenii sa se mobilizeze in asa fel incat sa aiba acum 1000 de voturi: http://cemerita.ro/sibiu-the-best-city-to-visit/
  Dar in finala votati Sibiu, da? :)

 2. Imperator says:

  Tudore, am dubii ca Sibiul va invinge Granada daca Bucurestiul e eliminat. Pentru ca Granada e clar pe val (si are si mai multe voturi decat Sibiul, apropos)

 3. Elena says:

  Tudor, daca vrei sa te asiguri ca va castiga Sibiu, voteaza si cu Bucuresti in aceasta etapa, ca sa avem o finala romaneasca. Locuitorii Granadei s-au mobilizat si ei…

 4. […] etapă şi le-am reamintit şi altor prieteni să voteze, ştiţi voi, like&share…Însă blogosfera de travel era cea mai implicată. Nu părea să avem piedici prea mari, am trecut de fiecare dată cu […]

 5. Pana la urma cine a castigat? 😀 Ah vad ca sunt rezultatele aici o sa le verific 😀