La final de 2012, inceput promitator de 2013

2012 a fost un an bun pentru campaniile pe bloguri si retele sociale si vrem sa le multumim tuturor celor care au contribuit la asta: bloggeri, parteneri, clienti, colaboratori si prieteni.

Am derulat in 2012 la STANDOUT peste 100 de campanii pe bloguri si pe retele sociale, in care am colaborat cu mai bine de 300 de bloggeri, iar numarul total al campaniilor derulate de noi din 2007 pana acum credem ca a depasit deja 500. Multe din acestea au ramas campanii de referinta in industrie.

Mai importat decat cifra efectiva a campaniilor e insa faptul ca am convins de fiecare data, fiecare client, cu rezultate clare, ca merita sa investeasca in continuare in campanii pe bloguri si in retele sociale, si ca acele concepte potrivite de campanii pot maximiza rezultatele generate prin aceste canale.

O buna parte din clientii care au incercat apa cu degetul au revenit cu bugete mai mari. Cei care au derulat campanii au revenit pentru altele sau si-au creat, cu ajutorul nostru, o strategie dedicata pe termen mai lung.

Ne bucuram ca am reusit sa avem clienti care de doi, trei sau chiar mai multi ani consecutivi folosesc serviciile noastre si investesc permanent in campanii pe bloguri si retele sociale.

In 2012, cu ajutorul unuia dintre ei, Danone Romania, am castigat o nominalizare internationala si doua treimi din podiumul campaniilor pe bloguri la Webstock, cu campaniile deja istorice #BlogJuan (Locul 1) si #obiceiurisanatoase (Locul 3).

In 2012 echipa noastra a crescut, cu noi oameni pasionati de social media, impartiti acum in trei echipe: campanii, dezvoltare si administrare si colaboram in continuare excelent cu echipa Byte Flux cu birouri in Bucuresti si Londra impreuna cu care inca  dezvoltam serviciile Facebrands si Fanalyzer.

Iar pentru brandurile care au avut si in 2012 incredere in canalele pe care ne desfasuram activitatea am pregatit o surpriza: un brad de Craciun dedicat, pe care vi-l prezentam mai jos. :) Pe fiecare glob veti putea recunoaste cate un brand pentru care am derulat cel putin o campanie in social media in 2012.

(pe Facebook gasiti intregul album foto, cu globuri pictate de noi)

Va uram tuturor inca de pe acum un sfarsit de an cat mai bun, Social Happy Holidays si sa ne auzim numai cu vesti bune atat pe final de an, cat si la inceputul anului viitor!

Tags:

Comments are closed.