Căutam un blogger care iși dorește un HTC 8X!

Cel mai bun smartphone cu Windows, HTC 8X, pentru cel mai bun articol al bloggerului care si-l doreste cel mai mult!

Orange a lansat în România programul Orange Smartphone Testers, prin care le dă ocazia celor mai activi utilizatori să testeze în premieră telefoane de ultimă generație. De curând, câteva din cele mai citite bloguri de tehnologie au intrat în program și or să vă prezinte cele mai ample review-uri făcute vreodată unor smartphone-uri.

Pentru că am vrut să dăm și celorlalți bloggeri posibilitatea de a câștiga unul din cele mai bune smartphone-uri din acest moment, lansăm astăzi un concurs prin care bloggerul care si-l doreste cel mai mult îl poate câștiga! Evident, prin forța propriilor taste, așa cum îi stă cel mai bine unui blogger.

Ce trebuie să faci pentru asta? 

Să scrii un articol pe blog în care să ne spui cum ai folosi tu telefonul ăsta. Îți poți alege una sau mai multe facilități și ne poți arăta cum le-ai folosi tu, cum te-ar ajuta pe tine să fii mai bun, mai rapid, să faci ceva mai bine sau mai repede, în situații cât mai practice.

Gândește-te la asta și apoi scrie un articol pe blog până pe 15 decembrie, ora 23.59, în care să menționezi că l-ai scris pentru concursul din cadrul programului Orange Smartphone Testers (cu link către http://www.orange.ro/reviews/smartphone-tester) și îl poți câștiga.

Pentru a ne anunța participarea ta  în campanie, lasă-ne un trackback sau un comentariu la acest articol.

Vom stabili un juriu ad-hoc din 3 colegi de-ai noștri care vor nota toate articolele participante.

Mult succes și cel mai bun blogger să câștige telefonul!

Tags: , , , ,

59 Responses to “Căutam un blogger care iși dorește un HTC 8X!”

 1. Pato Basil says:

  ca sa fiu sigur pentru participare, desi imi vad ping-ul mai sus
  http://pato.ro/2012/12/mos-craciun-are-un-smartphone-nou.html

 2. irina says:

  Fain asa! Cand afisati castigatorul? :)

 3. […] trecute am ajuns din click în click pe blog-ul agenţiei Standout. Ştiţi voi, #momentulăla când iei toate blogurile la rând şi vezi ce se mai întâmplă […]

 4. Jorjette says:

  Daca nu e prea tarziu, l-am scris aseara, insa am uitat sa las comentariul :

  http://blog.jorjette.ro/un-smartphone-htc-windows-phone-8x-cadoul-meu-de-sarbatori/

 5. Raluca says:

  Si pana la urma cand aflam rezultatul ?- nu e specificat in articol.

 6. […] agentiei STANDOUT Din experienta a peste 300 de campanii pe bloguri si retele sociale « Căutam un blogger care iși dorește un HTC 8X! La final de 2012, inceput promitator de 2013 […]

 7. Ionut Oprea says:

  Raluca (si ceilalti), am anuntat castigatorul: http://blog.standout.ro/2012/12/campanii-standout/am-gasit-stapan-telefonului-htc-8x :)
  Multumim pentru participare!