Castigatorii concursului Clearance Hunt by Fashion House Outlet Centre

Iata ca am ajuns la finele acestui concurs. Le multumim tuturor participantilor pentru articolele frumoase pe care le-au inscris si pentru rabdarea (si uneori insistenta 😛 ) de care au dat dovada.

Impreuna cu bloggeritele din juriu, Adela, Iuliana, Koko, Camelcutza, Mona şi Camelia, am citit si recitit de nenumarate ori articolele.

In total au fost 17 inscrieri in concurs, si deloc surprinzator, cateva dintre articole au aparut chiar pe ultima suta de metri, ceea ce nu a facut decat sa ne bucure si mai mult.

Ne-au placut ideile voastre, modalitatea de prezentare, fotografiile, si mai ales reducerile gasite in Fashion House Outlet Centre. L-am apreciat si pe Ionut Bunescu, singurul baiat participant, suficient de curajos incat sa scrie un articol despre shopping.

Alegerea articolelor castigatoare a fost foarte dificila, juriul s-a hotarat greu, dar pana la urma iata ca va putem spune cine sunt fericitele bloggerite care se vor bucura de premiile noastre:

Locul I (300 euro): http://www.katynel.com/reduceri-de-vara-la-fashion-house/
Locul II (200 euro): http://georgiasmirror.blogspot.ro/2012/08/unde-gasim-cele-mai-mari-reduceri-din.html
Locul III (100 euro): http://boondysbox.blogspot.ro/2012/08/cand-e-vorba-de-reduceri.html
Le rugam sa ne scrie pe adresa contact[at]standout.ro pentru a-si revendica premiile.

Nu uitati: desi concursul s-a incheiat, mai puteti profita de reduceri pana pe 30 august!

Tags:

2 Responses to “Castigatorii concursului Clearance Hunt by Fashion House Outlet Centre”

  1. Katyna says:

    Multumesc mult mult de tot!
    A fost o provocare extrem de frumoasa si un concurs pe care o sa mi-l amintesc cu drag pentru ca am putut imbina 3 mari pasiuni ale mele: blogging-ul, shopping-ul si fotografia.
    Felicitarile mele, fetelor!

  2. […] shopping. Ah, iar acum am şi un pretext! Cel mai bun pretext! Am câştigat locul 1 la provocarea Clearance Hunt, iniţiată de STANDOUT! Ehhh, se pare că nu degeaba am plecat de la locul faptei, adică din […]