O noua editie a campaniei Bicicleta Rosie + concurs pentru bloggeri!

Cu bucurie anuntam o noua editie a campaniei Bicicleta Rosie, in care Coca-Cola ofera, prin tragere la sorti, 300 de biciclete rosii-rosii celor care se inscriu pe site. Este al treilea an in care ne ocupam de comunicarea pe bloguri pentru aceasta campanie si suntem mandri sa anuntam ca si anul acesta 10 bloggeri harnici vor primi cate o bicicleta rosie, in urma unui concurs desfasurat pe cele 5 bloguri de mai jos:

Incepand de ieri si pana pe 10 iulie, pe cele 5 bloguri vor aparea 5 teme legate de mersul pe bicicleta care asteapta sa fie dezbatute. Pentru a urmari pe care blog este postata sarcina zilei va invitam sa urmariti pe blogurile de mai sus bannerele care anunta acest lucru.

Pentru a intra in cursa pentru o bicicleta rosie bloggerii trebuie sa scrie cel putin doua articole care sa trateze minim doua din cele cinci teme  dezbatute. (Nu uitati sa puneti un link catre bicicletarosie.ro si sa lasati un comment/trackback pe unul din blogurile de mai sus). Asta pana pe 12 iulie, ora 16:00, cand punem capat inscrierilor. Cei 5 bloggeri vor juriza articolele inscrise in concurs, iar vineri, 13 iulie, vom anunta norocosii care pot participa cu noua lor bicicleta rosie la tura de pe 14 iulie, din parcul Izvor.

Ati vazut sarcina zilei de ieri, pe arhiblog.ro? Dar cea de azi, pe cabral.ro?

Later edit: vineri, pe 6 iulie, sarcina zilei e pe portocalamecanica.ro! Luni, 9 iulie, a publicat si Sebi sarcina zilei. Iar astăzi, 10 iulie, ultima sarcină a fost anunţătă pe piticu.ro. SUCCES!

Tags: , ,

6 Responses to “O noua editie a campaniei Bicicleta Rosie + concurs pentru bloggeri!”

  1. […] continuă. Aşa că îndemn pe cei interesaţi de achiziţia transportului minune să intraţi aici şi să aflaţi toate detaliile […]

  2. […] ca cei de la Bicicleta Rosie dau 300 de biciclete, m-am si bagat la concurs. Dupa care am vazut una din campanile standout pentru bloggeri, acestia dand 10 biciclete bloggerilor. Si am zis ca ma bag, mai ales ca povestiri cu bicicleta am […]

  3. JMarius says:

    M-am bagat si eu cu un articol din toate temele date pe bloguri, cu o parere personala despre activitatea numita mersul pe bicicleta. :)

  4. Iulia Kelt says:

    Așteptăm cu nerăbdare câștigătorii, carevasăzică. :)

  5. Sper foarte mult sa castig o bicicleta deoarece merit, sunt inscris la concurs cu 4 articole. Sa fie citite toate!!!

  6. […] Blogul agentiei STANDOUT Din experienta a peste 300 de campanii pe bloguri si retele sociale « O noua editie a campaniei Bicicleta Rosie + concurs pentru bloggeri! […]