Clearance Hunt continuă! :)

Vă spuneam săptămâna trecută de un nou concurs pentru bloggeri, cu premii mai mult decât atractive: “Clearance Hunt”. :)

Update: concursul se prelungește până pe 19 august, pentru ca voi să profitați cât mai mult de reduceri, și să ne uimiți cu prețurile mici găsite în Fashion House Outlet Centre!

Cele 6 bloggeriţe din juriu au fost şi ele la cumpărături, şi iată ce reduceri mari şi atrăgătoare au găsit:  Adelei i-au plăcut foarte mult jeansii de la Mango & BSB, Special Koko a trecut pe la Brand Avenue, Jolidon, Triumph, Ma Dame, Santa Barbara, Benvenuti, Office, BSB, Mango şi Stefanel, Iuliana a pozat multe articole roz şi mov (:P), Camelia ne-a cucerit cu un costum de baie de la Gatta, Mona a fost atrasă de Mango, BSB, Benvenuti si Verdissima, iar cea de-a doua Camelia ne-a arătat multe, multe fotografii din Eponge, Mango, Otter şi ne-a recomandat să vizităm magazinul Franco Feruzzi pentru cămăşile bărbăteşti. 

Nu uitaţi: dacă sunteţi bloggeri vă invităm să mergeţi şi voi în Fashion House Outlet Centre, să căutaţi cele mai bune reduceri la produsele care vă plac cel mai mult, să le faceţi poze şi să scrieţi pe blogul personal un articol convingător în care descrieţi aceste reduceri. Detaliile complete şi regulamentul concursului le găsiţi în articolul anterior. DDL: 19 august! 

Tags:

6 Responses to “Clearance Hunt continuă! :)”

 1. Jules says:

  Nici nu realizasem :)) Se știe deja că sunt fană mov, rozul e doar de sezon :))

 2. Georgiana says:

  Am fost si eu la vanatoarea de reduceri :) Nu pot posta comentariu la articolul anterior, las aici linkul catre postarea mea si sper ca este in regula :
  http://georgiasmirror.blogspot.ro/2012/08/unde-gasim-cele-mai-mari-reduceri-din.html

 3. Adiana says:

  M-am inscris si eu pe ultima suta de metri : ) http://adiana.ro/fashion-house/

 4. Salve, comentariile sunt inchise la articolul initial in care se anunta concursul (cel cu regulamentul), deci nu stiu daca al meu trackback a ajuns. Am comentat aici, ca de, m-am inscris pe ultima suta de metri :)