Căutăm cel mai seducător blogger sweet sau fresh!

Vrem să ştim în ce tabără te afli: îţi place gustul fresh al ciocolatei cu mentă, sau eşti mai sweet de felul tău şi apreciezi caramelul la adevărata lui valoareDe ceva timp poţi testa noile arome Danone Cremosso şi poţi vota pe www.cremosso.ro care dintre ele îţi place mai mult!

Şi dacă eşti blogger te invităm să participi la dezbatere pe tema săptămânii: “Fetele bune (mai) iubesc băieţii răi? Fiindcă Danone Cremosso a lansat o nouă competiţie pentru bloggeri: (remember #BlogJuan?) de data asta trebuie să ne convingi că scrii fresh sau sweet și să-ți inviți cititorii să te voteze cu un tweet sau un share de pe lovedebates.ro!

Timp de 4 săptămâni, juriul (din care fac parte şi Cabral & Florin Grozea) va oferi câte un premiu de 100 de euro pentru cele mai interesante articole dintre cele mai votate. Iar la finalul celor patru săptămâni vor alege un câştigător pentru excursia de două persoane la Roma.

Ne auzim pe #LoveDebates? Până duminică aveţi încă timp suficient să vă înscrieţi articolele! Luni, pe 4 iunie, se schimbă tema dezbaterii. Dar deocamdată e surpriză, sîc! :)

Tags: ,

One Response to “Căutăm cel mai seducător blogger sweet sau fresh!”

  1. […] a găsit cea mai seducătoare bloggeriţă :) Vă spuneam la finalul lunii mai că sunteam în căutarea celor mai seducători bloggeri FRESH sau SWEET. Ei bine, i-am cam găsit. Timp de patru săptămâni, ei ne-au convins şi ne-au luat […]