Timeline-ul social media #din2007 si pana astazi

#Din2007 scriem istoria social media in Romania, bineinteles doar impreuna cu voi toti, ca altfel s-ar chema lonely media nu social media. :) Si daca Facebook tot ne-a obligat pe toti sa folosim formatul Timeline pe paginile de Facebook pe care ni le ‘inchiriaza’, ne-am gandit sa profitam de ocazie si sa punem pe axa timpului, care de pe 31 martie se numeste in toate limbile doar Timeline, toate momentele importante din istoria acestor canale de comunicare in Romania.

Ca sa incepem noi, am adaugat in acest Timeline companiile care au facut la randul lor pasul in social media, cu ajutorul nostru, pe bloguri si pe retelele sociale, si va invitam sa va adaugati si voi in acest timeline toate reusitele, performantele, lansarile, proiectele, campaniile, statisticile, rezultatele de care v-ati bucurat in fiecare din acesti ani. Pentru un efect “Timeline in Timeline” am adaugat cate o imagine cu un timeline anual pentru fiecare din anii in care social media a capatat amploare in Romania.

Puteti folosi fiecare din poze pentru a va tagui si pentru a ne povesti in comentarii fiecare dintre lucrurile pe care le considerati demne de timeline-ul social media in Romania, ale voastre sau ale altora. Adaugati si data pentru fiecare in parte, ca sa le putem aranja cat mai bine.

Vom strange toate aceste rezultate si le vom publica in perioada urmatoare cel putin intr-un format online, insa, cine stie, poate si intr-unul tiparit, ne gandim la mai multe variante, daca aveti vreo idee o asteptam intr-un comentariu.

Acestea fiind scrise, sa inceapa taguirea! O sa incepem cu fiecare an in parte, asadar primul timeline anual in care puteti sa va laudati cu toate cele de mai sus va fi pentru 2007! Deci, voi ce faceati #din2007? :)


Tags: , ,

Comments are closed.