Vii din provincie la Roblogfest şi vrei cazare de patru stele?

După cum unii din voi stiu, anul trecut o parte din bloggerii care au venit din provincie la Roblogfest au stat la Hotel Caro, cu ajutorul nostru. Am reluat şi anul acesta parteneriatul cu Hotelul Caro, un hotel de 4 stele cu o atmosferă deosebită, ideal pentru a vă  retrage din aglomeraţia capitalei.

Aşadar, dacă vreţi să fiţi şi voi de faţă când se anunţă câştigătorii ediţiei de anul acesta, dar locuiţi departe de Bucureşti, avem o propunere: Hotelul Caro oferă cazare pentru Roblogfest celor mai creativi şi convingători 10 bloggeri care vor să-şi arate muşchii.

Veţi avea ocazia să povestiţi pe blog şi ce înseamnă sa fii cazat la un hotel de 4 stele în Bucureşti, dupa o experienţă personală la faţa locului. Anul trecut au fost acolo Dragos IrimiaBogdan AnghelinaEmil DragotaAlexandru TrofimCristina PutanMarius Ovidiu CalugaruMakavelisMarius RusuGeorge AndoneGroparuGabenTeoTudor SirbTata lu’ OviDenisuca si Visurat.

În plus, veţi fi printre primii care vor vedea un eveniment deosebit, “Fabrica iepuraşilor”, în plină desfăşurare din 7 aprilie până pe 22 aprilie. Acesta e un eveniment cu o tradiţie de 4 ani care le propune copiilor şi adulţilor o călătorie printre mai multe ateliere de creativitate şi aptitudini, cu un pronunţat caracter educativ şi de divertisment. Copiii vor avea la dispoziţie un număr de 18 ateliere pe teme precum bucătărie/patiserie, roata olarului, figurine de colorat, confecţii jucării de pluş, machete de trenuleţe, asamblare de bijuterii, încondeiere de ouă de Paşti, croitorie, gătit etc.

Aşadar, cine vrea să vină la Roblogfest și să povestească pe urmă pe blog cum a fost la Hotel Caro și la Fabrica Iepurașilor?

Avem nevoie să răspândim cât mai mult vestea despre evenimentul organizat de Hotel Caro pentru copii și părinți, așadar, pentru a te înscrie pe lista participanților, scrie pe Twitter, Facebook sau chiar pe blog un mesaj prin care să anunți evenimentul Fabrica Iepurașilor, promovează-l cât mai bine, apoi lasă-ne un mesaj sau un trackback cu asta și te vom contacta pentru detalii.

Primim înscrieri până joi la ora 17.00!

Later edit: Vor veni Emil Dragotă, Andrei Dobră, Roxana, Jorjh, Marius Rusu, Gaben, Cosmin DarabanPato Basil, VisUrat şi Denisuca.

Tags: ,

13 Responses to “Vii din provincie la Roblogfest şi vrei cazare de patru stele?”

 1. […] Vii din provincie la Roblogfest şi vrei cazare de patru stele? « Blogul … (Publicitate) eMAG.ro – cea mai variata gama de produse […]

 2. Makavelis says:

  Vin si eu. In afara de petrecere, abia astept sa vad atelierele pentru copii. Twitter si Facebook imi stau marturie. Cius

 3. Roxana says:

  Mi-ar placea sa particip cu baietelul la Fabrica Iepurasilor
  http://roxana-rusu.blogspot.com/2012/04/fabrica-iepurasilor.html

 4. Jorjh says:

  Le-am promis oamenilor de pe facebook si de pe twitter ca o sa ma inscriu la atelierul de trenulete :)) nu o sa ii dezamagesc!

 5. […] vor să participe la RoBlogFest, dar și să vădă atelierele din Fabrica iepurașilor. Detalii aici. Tweet !function(d,s,id){var […]

 6. mariusrusu says:

  Păi cum să vină Makavelis și Jorjh la capitală fără mine? Cine să le ia jucării de la Fabrica iepurașilor? Iar dacă e vorba și despre Hotel Caro, e clar, nu lipsim!
  http://mariusrusu.ro/roblogfest-si-fabrica-iepurasilor/

 7. gaben.ro says:

  io am sa fiu prezent. asa ca o sa vedeti cate chestii stiu despre jucarii…

 8. Pato Basil says:

  as vrea si eu sa particip!

 9. VisUrat says:

  Si eu vin, ca si mie imi plac jucariile. :-)

 10. dcosmin says:

  Salutare, ajung si eu la RologFest cu gaben

 11. […] de Pato pe 6 / 4 / 2012. În Blogging Prin intermediul initiativei celor de la Standout, care s-au gandit si la bloggerii din provincie ce vor participa maine la RoBlogFest 2012, voi […]