Bitdefender Relationship Scanner®

Cum ar fi dacă ţi-ai putea scana viruşii dintr-o relaţie la fel ca viruşii de pe calculator? Mai mult, cum ar fi dacă, în preajma zilei de Valentine’s Day, ai pune “în carantină” toate problemele relaţiei?

Pentru asta am pregatit Bitdefender Relationship Scanner®, o aplicaţie care implică utilizatorii într-o acţiune amuzantă, aceea de a-şi “scana” viruşii/problemele din relaţie pentru a scăpa de ei/ele. Site-ul e www.relationshipscanner.ro şi aplicaţia de facebook e aici.

Şi fiindcă noi şi facem ceea ce zice popa, ne-am testat astăzi relaţiile din cadrul agenţiei. Ne-am semnalat unii altora viruşi. Rezultatul? Mai jos:

printscreen1

prinstscreen2

Recunoaşteţi personajele? :)

Acestea fiind zise, vă provocăm: voi ce viruşi de relaţie aţi găsit?

Tags: ,

2 Responses to “Bitdefender Relationship Scanner®”

  1. […] Total Security 2012, valabil 90 de zile. Cam asa arata o scanare de relatie? Puteti vedea aici.[Scaneaza-ti si tu relatia] :)Da mai departe:ShareEmailPe aceeasi tema:Bitdefender Total Security […]

  2. […] Este vorba, de fapt, de o aplicatie amuzanta menita sa te amuze si sa-ti pune in miscare buna dispozitie. La final, dupa ce v-ati scanat relatia veti primi un link catre o pagina de descarcare pentru BitDefender Total Security 2012, valabil 90 de zile. Cam asa arata o scanare de relatie? Puteti vedea aici. […]