Lansarea calendarului #SuperFete cu #obiceiurisanatoase in showroom-ul F64

Pentru cine a ratat cel mai discutat subiect pe finalul anului trecut, o scurtă recapitulare: Cristi Şerb (criserb.com) a făcut pentru 2010 un calendar cu twitteriţele cele mai apreciate de la noi. Nouă ne-a plăcut proiectul şi i-am propus să repetăm experienţa şi anul acesta. Iar Danone Activia s-a hotărât să ne susţină, integrând acest proiect în campania #obiceiurisanatoase.

Spre sfârșitul anului trecut voi, cei mai activi utilizatori de bloguri și rețele sociale din România ați propus nu mai puțin de 69 de fete active în social media. Câteva zile și 3806 de voturi mai târziu, primele 24 de fete au fost selectate şi ulterior au fost votate de un juriu format din 30 de bloggeri. Ei sunt cei care au votat finalistele pentru calendarul Superfete cu #obiceiurisanatoase, editia 2012. (la fel cum, tot anul trecut, un juriu de 63 de bloggerite l-au ales pe BlogJuan dintre 26 de bloggeri candidati)

În ordinea apariției în calendar, acestea sunt:

Pe 23 decembrie, când cei mai mulţi dintre voi eraţi deja în vacanţă, ne-am întâlnit pentru şedinţa foto, în studioul lui Alex Conu. Marian Tănase s-a ocupat de machiajul fetelor, doi stilişti de la Gett’s le-au arănjat părul, iar Răzvan Baciu a realizat making of-urile de mai jos. A fost o muncă de echipă, fireşte, și le mulțumim tuturor celor care au participat.

Joi seară, de la 18.30, ne întâlnim la sediul F64 cu toţi cei implicaţi în acest proiect precum şi cu toți cei au susţinut lansarea calendarului și o sesiune de autografe cu cele 12 protagoniste. Dacă vreţi să participaţi şi voi, ridicaţi 2 degete într-un comentariu. :) Vom proiecta imagini si video “din culise”, veti putea face fotografii cu fetele frumoase care apar in calendar, le puteți cere un autograf chiar pe calendar, care arată senzațional! Dar nu ne credeți pe cuvânt, chiar va asteptam sa va convingeti! Primul venit, primul servit! :)

Mulţumim mult Danone Activia, Cristi ŞerbAlex Conu, Marian Tănase, Gett’s, F64 şi Răzvan Baciu!

calendar-superfete1

Tags: , ,

8 Responses to “Lansarea calendarului #SuperFete cu #obiceiurisanatoase in showroom-ul F64”

 1. Andu says:

  one spot for me. tnx

 2. Salut, Andu! Te asteptam maine! :)

 3. Și eu, sigur. Mai completez cumpărăturile.

 4. Si tu, Brutus? 😛 Te asteptam! Cu ceai cald, fiindca o sa ai nasul rosu si mainile inghetate. Si vrem sa faci poze dragute. :)

 5. Sorin says:

  Hop si eu !

 6. […] de mai sus îmi aparţine şi e tipărită pe fila lunii aprilie, în calendarul #SuperFete cu #obiceiurisanatoase. Mersul pe bicicletă nu e singurul obicei sănătos pe care îl am, dar m-am gandit ca în aprilie […]

 7. […] luna decembrie au avut loc sedintele foto la studioul […]

 8. […] #SuperFete, oferit de Blogatu.ro! Mai multe detalii despre calendarul #SuperFete puteti afla de pe blogul agentiei STANDOUT. Calendarul poate fi vazut si in format digital, mai […]