Satul Sambureni cauta bloggeri ambasadori!

Iar acest anunt e unul cat se poate de serios!

Cel mai recent sat din Romania (un sat care nu exista inca pe harta), isi cauta ambasadori pe net care sa-i sustina cauza. Mai exact, locuitorii din Sambureni vor ca voi, bloggerii, sa le sustineti pe net eforturile de a face ca satul lor sa existe atat pe harta, cat si in mintile oamenilor. Pe scurt… vor si ei sa fie celebri!

Faceti ce credeti voi de cuviinta ca trebuie facut ca sa promovati Sambureniul si, desi satul nu exista (nu inca, cel putin), premiile puse la bataie sunt cat se poate de reale: un subwoofer, un GPS si senzor de parcare.

Evident, castigatorii vor primi la final si titlul de “Ambasador onorific al Sambureni Village”.

Ca sa va duceti la bun sfarsit taskul, veti gasi tot felul de indicii pe contul de Youtube de aici sau in folderul cu poze de pe pagina de Facebook “Sambureni Village

Pentru mai multe detalii, gasiti aici regulamentul oficial al concursului. Aveti 10 zile la dispozitie ca sa convingeti juriul ca meritati voi premiile. :)

Asa ca puneti-va talentele in slujba unei cauze nobile, propasirea acestei mici localitati inexistente, si va superdotati ce vreti voi: caruta, bicla, trasurica, trotineta sau chiar si masina. Pentru ca e concurs pe bune! :)

Tags: ,

23 Responses to “Satul Sambureni cauta bloggeri ambasadori!”

 1. […] Sâmbureni duce totuşi o luptă despre care este musai să pomenesc! Viaţa mondenă, hi-tecu’ şi […]

 2. […] mai bine așa. Iar dacă vreți să le luați premiile să nu uitați să lăsați un comentariu aici, ca să fiți luați în evidență, cum ar veni […]

 3. […] aveți idei despre cum sa promovați satul asta si vreți sa participați la concurs, trebuie sa va inscrieti  pana duminica […]

 4. spi`oana says:

  Eu am inceput aici cu o prezentare, iar despre campania electorala de ambasadoare (voi fi mai buna ca Udrea >:) ) mai vin articole 😀

  http://www.spi-oana.org/2011/10/14/un-sat-se-recunoaste-dupa-oameni/

 5. Belle d’Imagination vă invită cu drag să veniţi să beneficiaţi de efectele resveratolului din sâmburii de strugure de Sâmbureşti, în cea mai nouă clinică anti-aging din Europa, dar ce zic eu, din lume! în satul copilăriei ei.
  Fii şi fiicele satului mulţumesc pe această cale doamnei ministru Udrea pentru că a pus Sâmbureştiul, acest simbol al rezistenţei româneşti în faţa barbarilor de tirani, pe harta României şi a UE.

 6. Belle d’Imagination vă invită pe această cale să veniţi să beneficiaţi de efectele minunate ale resveratolului din sâmburii strugurilor de Sâmbureşti care au pus locul copilăriei sale pe harta României şi a Europei.

  http://belledimagination.wordpress.com/2011/10/15/samburesti-vatra-dulce-a-satului-izvor-nesecat-de-tinerete/
  http://belledimagination.blogspot.com/2011/10/samburesti-vatra-dulce-satului-izvor.html

 7. Sâmbureni, vatra mea de suflet, vatra mea de dor, episodul 1
  Belle d’Imagination vă invită pe această cale să veniţi să beneficiaţi de efectele minunate ale resveratolului din sâmburii strugurilor de Sâmbureni care au pus locul copilăriei sale pe harta României şi a Europei.

  http://belledimagination.wordpress.com/2011/10/16/sambureni-vatra-mea-de-suflet-vatra-mea-de-dor/

 8. Ionut Oprea says:

  @Belle d’Imagination mesajele tale intrasera in moderare, dar iata ca acum sunt (aproape) toate aprobate :)

 9. Deoarece am uitat să depun cererea de numire-n funcţie şi m-am uns singură ca ambasador al satului Sâmbureni (ocazie cu care n-am utilizat mai mult de 1/10 din conţinutul cremei de masaj), iată declaraţia mea de intenţie pentru a deveni The Sâmbureni Ambasador:

  http://belledimagination.blogspot.com/2011/10/de-ce-merit-cununa-de-lauri-si_17.html
  http://belledimagination.wordpress.com/2011/10/17/de-ce-merit-cununa-de-lauri-si-dracovenia-de-facut-parcari-in-locul-meu-de-ambasador-de-onoare-al-satului-sambureni/

 10. ioana says:

  putem scrie mai multe articole sau doar unul singur? in regulament scrie ca 1 articol per blogger….ce face belle atunci facem si noi sau ba?

 11. Ionut Oprea says:

  @Ioana e nevoie de cel putin un articol pentru a participa, dar daca ai inspiratie, poti scrie mai multe, ca sa convingi juriul :)

 12. Ionut Oprea says:

  @Ioana that’s the spirit! :)

 13. Belle d”Imagination says:

  Satul arde şi baba se piaptănă, ca de obicei! Aşa că trăbă obligatoriu, dar obligatoriu! vă spun vouă djucărele de găsit adresa ca să nu ratez inaugurarea:

  http://belledimagination.blogspot.com/2011/10/00.html
  http://belledimagination.wordpress.com/2011/10/20/00/

 14. cand aflam castigatorii?

 15. Belle d”Imagination says:

  Cine e ALESUL?

 16. ioana says:

  sau ALEASA…:D