Castigatorul concursului de fapte bune

În vinerea dinainte de Paște am lansat pe blogul nostru un concurs special. Începem săptămâna prin a anunța câștigătorul, care primește din partea noastră și a colegilor de la Redutti o temă de blog special creată pentru el.

Dintre toate articolele scrise, cel mai mult ne-au plăcut cuvintele de mai jos:

“În final, că apare în urma lor vreo apreciere sau nu, faptele bune trebuie să fie făcute, contând cel mai mult, la fel cum spuneam în articolul cu plantarea, rezultatul: binele făcut.

În lumina celor spuse mai sus, am hotărât astăzi să mă laud cu o minusculă faptă bună : un autor de blog şi cărţi, născut şi crescut pe Valea Buzăului, are de săptămâna trecută în palmares un volum nou nouţ, apărut la Editura All. Desigur, îl apreciez, îl laud şi-l felicit. Şi-n plus, pentru că-i citesc blogul şi ştiu cât de grozav scrie, comand cartea online, aştept să sosească (maxim 7 zile cu Poşta Romană, mi s-a spus) o citesc şi vă şi povestesc despre ea. Ca s-o cumpăraţi şi voi. Pentru că aprecierea unui autor se arată şi prin cumpărarea operei sale. Ceea ce, în vremurile astea de piraterie extremă, s-a transformat din lucru normal în faptă bună.

Faceţi un bine în fiecare zi. Fiţi discreţi dacă aşa vă simţiţi bine. Sau ignoraţi cârcotaşii şi lăudaţi-vă, poate şi alţii vă urmează exemplul.”

Așadar, premiul nostru merge către Cristina de la crisia.net. Felicitari! (Cu ocazia reînnoirii temei, poate scrii mai des! )

Vă mulțumim pentru toate articolele si faptele voastre bune. Răspândiți în continuare virusul faptelor bune. O să vă anunțăm când veți putea vedea pe crisia.net tema cea nouă.

Tags:

3 Responses to “Castigatorul concursului de fapte bune”

  1. Crisia says:

    Multumiri acompaniate de o preafrumoasa reverenta. Cum spuneam si Elenei, am receptionat mesajul.

    Ma simt grozav, e nemaipomenit sa simti ca te apreciaza cineva. Asta e minima fapta buna: spune-i un om ca a facut ceva bine si i-ai dat un cu totul alt avant.

  2. criserb says:

    Felicitari Cristina si Standout pentru initiativa. Chiar trebuia trasa putin atentia cu faptele astea bune. Rar mai vezi pe cineva scriind de bine :(

  3. […] premii. Am ţopăit prin casă azi, strigând I won, I won! Cum ce? Temă nouă, haine noi! Eu sunt câştigătorul concursului de pe blogul Standout, prin urmare am vreo trei zile la dispoziţie ca să îmi exprim dorinţele referitor la modul în […]