Statistici Facebook la zi – grafice si evolutii – actualizat

Agentiile si clientii de publicitate online au nevoie de cat mai multe informatii despre utilizatorii de internet carora li se adreseaza. In acest sens am facut anul trecut studiul de audienta in blogosfera romaneasca, pe care il vom aduce la zi in primavara lui 2011.

Despre Facebook se stiu prea putine, fata de cat de mult a crescut in ultimul an. Putini isi amintesc de faptul ca in Februarie 2009, Facebook avea in jur de 120-130.000 utilizatori, in 2010 deja urca la 900.000 utilizatori, iar acum in 2011 tinde spre 3.000.000 de utilizatori in Romania.

In modulul de Advertising, Facebook ofera datele demografice de care ai nevoie sa targetezi un vehicul publicitar standard, din care poti extrage si cifre totale, insa nu ofera si evolutia in timp a acestor cifre, ca sa poti analiza ratele de crestere.

In 2011 exista pentru Romania facebrands.ro, serviciul de monitorizare al paginilor de facebook, care ofera o pagina dedicata datelor demografice si evolutiei numarului de utilizatori romani, alaturi de un top pe categorii, actualizat permanent, al paginilor romanesti,in functie de numarul de fani.

In plus, pe facebrands.ro utilizatorii pot gasi harta utilizatorilor si paginilor din Romania pe orase si judete.

Gasiti pe facebrands.ro toate aceste statistici despre facebook in Romania: www.facebrands.ro

Tags: ,

One Response to “Statistici Facebook la zi – grafice si evolutii – actualizat”

  1. […] citeČ™te tot articolul pe blogul STANDOUT […]