Cautam coordonator campanii online – bloguri si social media

Suntem STANDOUT, agentia de publicitate online dedicata zonei de bloguri si social media. In  aproape trei ani de activitate in aceasta zona am derulat peste 20 30 de campanii pe bloguri si alte canale de social media, am dezvoltat o piata a publicitatii blogurile romanesti si am invatat multe agentii si multi advertiseri cum sa foloseasca la maxim toate aceste oportunitati de comunicare.

Cu noi ai ocazia sa lucrezi cu cele mai importante agentii de publicitate din Romania, pentru ca implementam pentru marea lor majoritate componente de bloguri/social media ale campaniilor pe care le deruleaza pentru clientii lor. Vei avea ocazia sa lucrezi la proiecte de campanii interesante, neconventionale, care implica utilizatorii, si ai ocazia sa devii un expert in social media prin participarea directa la pregatirea si derularea celor mai mari campanii derulate in acest mediu in Romania.

In acest moment, cautam o persoana care sa asiste in coordonarea campaniilor pe care le derulam, care sa aiba ca punct forte abilitati de organizare, urmarire si comunicare.

Ca si coordonator de campanii, va trebui sa te concentrezi pe organizarea la virgula a campaniilor, pe verificarea tuturor rotitelor unui proiect pentru a ne asigura de cel mai bun mers al  fiecareia in parte, pe contactul direct cu clienti, planneri din agentii si bloggeri. Cei mai buni prieteni ai tai, dupa echipa noastra, vor fi Excel, Powerpoint, si Google Docs, un mini-crm, si entuziasmul permanent.

Avantaje: experiența anterioara într-o agenție de publicitate, clasica sau de online, cunoasterea indeaproape a blogurilor romanesti

Cerinte:

  • excelente abilitati de comunicare verbala si scrisa
  • abilitati de time si project management
  • multitasking si rapiditate in gandire si decizii
  • persoana organizata, serioasa si responsabila
  • dorinta de imbunatatire si invatare permanenta
  • cunoasterea obiectului nostru de activitate

Resursa suplimentara:Citește și decalogul pentru angajatul ideal, pe care îl găsești pe clickio.ro.

Așteptăm CV-ul tău pe ionut la standout punct ro, alaturi de o tema pentru acasa:

Ce bloguri citesti, ce iti place la ele, ce nu iti place si de ce, din ambele perspective: de cititor si de advertiser.

2 Responses to “Cautam coordonator campanii online – bloguri si social media”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Raluca Bailescu. Raluca Bailescu said: RT: @clickio: Neata. Angajaaaam! Vrei sa coordonezi campanii pe blogurile romanesti? http://bit.ly/irjil Pls RT. […]