Saptamana viitoare STANDOUT lucreaza de la mare!

Cum avem de lucru la campanii la mare in urmatoarele doua week-enduri, am ales sa nu mai batem drumul degeaba inapoi in Bucuresti si inapoi la mare, asa ca saptamana viitoare vom lucra direct de la mare, intreaga echipa.

Vom veni dimineata la serviciu intr-una din statiunile de pe litoralul romanesc, vom alege o cafenea cu conexiune wireless, ocazie cu care vom analiza si oferta de conexiuni wireless de pe litoral, si vom continua sa lucram la toate campaniile si proiectele pe care le avem in lucru, ca sunt destule.

Vom avea grija sa ne hidratam cum trebuie, cu ape minerale, limonade si sucuri, iar in pauzele de dezmortit degetele vom face cate o baie. Sedintele de brainstorming vor avea loc pe nisip, la umbra, pentru a nu suferi de insolatie:)

Cu ocazia asta, invitam toti clientii sau colegii din agentii care sunt pe litoralul romanesc intre 25 si 31 iulie sa ne anunte, putem programa si intalniri de lucru in perioada asta, in principiu pe orice plaja. Agenda e deschisa :)

Asadar, ne vedem la mare, sau inapoi in Bucuresti, si ne auzim oricand in perioada asta. Repet, nu plecam in concediu, ci plecam sa lucram de la mare. In afara faptului ca nu putem avea intalniri in Bucuresti, orice altceva e business as usual.

One Response to “Saptamana viitoare STANDOUT lucreaza de la mare!”

  1. […] acolo, muncind. Firma la care lucrez, Standout.ro, se mută cu totul pe litoral. O să mergem la servici în fiecare zi la câte o terasă/cafenea cu wireless şi vom face ”business as usual” de pe […]