STANDOUT lanseaza masuri-anticriza.ro

In urma cu cateva saptamani Dinu Patriciu a scris un editorial in Adevarul in care a propus un set de masuri economice anti-criza.

La momentul respectiv, am invitat si 10 bloggeri sa isi exprime parerea fata de ideile din acel articol, fara nici o obligatie. Din cei 10, 8 au raspuns invitatiei, si au sustinut masurile care ii afecteaza cel mai mult sau pe care le inteleg cel mai bine.

Celor aproape 70 de comentarii de pe aceste bloguri li s-au adaugat 50 de comentarii la articolul care a generat toata discutia. Si a aparut astfel ideea unui loc dedicat in care sa poata fi discutate toate aceste masuri.

Asa a aparut masuri-anticriza.ro, un site pe care l-am lansat in urma cu cateva zile la agentia de marketing online STANDOUT. Site-ul masuri-anticriza.ro isi propune sa expuna pe larg masurile anti-criza propuse de Dinu Patriciu in editorialul din Adevarul, si sa adune cat mai multe raspunsuri din partea oamenilor obisnuiti la fiecare din acestea.

E doar inceputul unei dezbateri pe teme economice in care sper sa se implice cat mai multi. Daca vreti sa va exprimati parerea fata de vreuna din masurile propuse, va invit sa comentati acolo.

Mai mult, aveti ocazia sa discutati chiar cu Dinu Patriciu in persoana despre ideile pe care le aveti!

In fiecare saptamana Dinu Patriciu va alege cel mai interesant comentariu  si il va invita pe cel care l-a introdus la un pranz la restaurantul Heritage din Bucuresti si la o discutie pe marginea masurilor anti-criza.

Daca aveti sugestii de imbunatatire a site-ului, pentru o discutie cat mai constructiva si mai ampla, le asteptam intr-un comentariu aici pe blogul STANDOUT.

Sa ne fie criza cat mai scurta!

5 Responses to “STANDOUT lanseaza masuri-anticriza.ro”

  1. […] Discutia din jurul masurilor anti-criza generata de editorialul lui Dinu Patriciu din Adevarul continua online pe un site dedicat realizat de STANDOUT. Detalii pe blogul oficial STANDOUT. […]

  2. Am comentat eu pe larg ca imi place subiectul … mai ramane sa aprobe cineva comentariul, altfel in pun aici la tine :)

  3. Ionut Oprea says:

    L-am aprobat, e deja pe site, multumim pentru participare, si succes, poate vei fi ales pentru a discuta direct cu Dinu Patriciu despre asta.

  4. […] sau nu a fost? – Manafu scrie un articol interesant despre explozia laptopului lui Mircea Badea. STANDOUT lanseaza masuri-anticriza.ro – Măsuri anti-criză este un site care îşi propune să expuna pe larg 10 măsuri anti-criză […]

  5. Harry says:

    Mi se pare foarte interesant proiectul…sincer cred ca ar fi mult mai productiv daca ar fi invitati sa discute si oameni politici care au posibilitatea sa concretizeze aceste masuri.